HEM » SKOG & TRÄDGÅRD » Aspen » Alkylatbensin Aspen 2, 200 liter

Alkylatbensin Aspen 2, 200 liter

Artnr: Aspen 2, 200 liter, fat
Artikelnamn: Alkylatbensin Aspen 2, 200 liter
5 813 :- /st
(Exklusive moms 4 650 :-)

Kontakta oss för mer info
info@kvanumsjarn.se
Tel: 0512-93055

Dokument (0)

 

Aspen 2 är ett effektivt bränsle för olika typer av luftkylda tvåtaktsmotorer. Det är en alkylatbensin som ger minsta möjliga miljöpåverkan och en betydligt bättre arbetsmiljö för användaren. Aspen 2 är färdigblandad med 2% av Aspens helsyntetiska 2-taktsolja.

Aspen 2 är i stort sett fri från skadliga komponenter som bensen och andra aromater. Renare avgaser vid drift gör att luften blir bättre och hälsoriskerna för användaren minimeras. Dessutom hålls motorn renare, vilket resulterar i en effektivare och jämnare drift. Aspen Alkylatbensin tål lång tids lagring.

Aspen 2 är en praktiskt färdigblandad alkylatbensin för motorsågar, röjsågar, häcksaxar, mopeder, grästrimmers och andra landbaserade tvåtaktsmotorer.

Alkylat framställs syntetiskt från de rena gaserna som frigörs vid raffinering av råolja. Resultatet blir en mycket ren bensin, som endast består av ett tiotal ämnen och därför i stort sett är naturligt fri från farliga beståndsdelar som bensen, aromater, svavel och olefiner.

Hantering och säkerhet: Kan redan vid rumstemperatur bilda explosiv blandning med luft. Förhindra utsläpp till mark, dagvatten och avlopp. Absorberas i sand, jord eller dylikt. Samla upp och lägg i förslutningsbar behållare. Hanteras som farligt avfall. Förvaras väl tillsluten på väl ventilerad plats

Mängd: Fat, 200 liter

Andra varor från samma fabrikat

 • Nyckel till 25L dunkNyckel för enklare öppning av aspens dunkar. Passar 20L &...
  49 :-
  (Ex. moms 39 :-)
 • Tappkran 25L dunkBränsleresistent tappkran i ”aeroflow” utförande för bästa p...
  56 :-
  (Ex. moms 45 :-)
 • Bensinpip 25L dunkBränsleresistent flexibel bensinpip passande 20L & 25L dunk...
  56 :-
  (Ex. moms 45 :-)
 • Bensinpip 5L dunkBränsleresistent flexibel bensinpippassande Aspens egen 5L d...
  63 :-
  (Ex. moms 50 :-)