HEM » SKOG & TRÄDGÅRD » Aspen » Alkylatbensin Aspen 4, 25 liter

Alkylatbensin Aspen 4, 25 liter

Artnr: Aspen 4, 25 liter
Artikelnamn: Alkylatbensin Aspen 4, 25 liter
695 :- /st

Dokument (0)

 

Aspen 4 är ett effektivt bränsle för olika typer av fyrtaktsmotorer, exempelvis gräsklippare, jordfräsar, snöslungor och båtar. Alkylatbensinen är utvecklad i nära samarbete med yrkesanvändare för att ge minsta möjliga miljöpåverkan och en bättre arbetsmiljö. Utan inblandning av olja.

Aspen 4 är en renare bensin som i stort sett är fri från skadliga komponenter som bensen och andra aromater. Därmed minimeras miljöbelastningen och hälsoriskerna för användaren. Dessutom hålls motorn renare, vilket ger en effektivare och jämnare drift. Aspen Alkylatbensin tål lång tids lagring. Håller i 3-5 år jämfört med vanlig bensin som håller i cirka 3-5 månader.

Alkylat framställs syntetiskt från de rena gaserna som frigörs vid raffinering av råolja. Resultatet blir en mycket ren bensin, som endast består av ett tiotal ämnen och därför i stort sett är naturligt fri från farliga beståndsdelar som bensen, aromater, svavel och olefiner.

Hantering och säkerhet: Kan redan vid rumstemperatur bilda explosiv blandning med luft. Förhindra utsläpp till mark, dagvatten och avlopp. Absorberas i sand, jord eller dylikt. Samla upp och lägg i förslutningsbar behållare. Hanteras som farligt avfall. Förvaras väl tillsluten på väl ventilerad plats.

Mängd: 25 liter

Andra varor från samma fabrikat

 • Nyckel till 25L dunkNyckel för enklare öppning av aspens dunkar. Passar 20L &...
  49 :-
 • Tappkran 25L dunkBränsleresistent tappkran i ”aeroflow” utförande för bästa p...
  56 :-
 • Bensinpip 25L dunkBränsleresistent flexibel bensinpip passande 20L & 25L dunk...
  56 :-
 • Bensinpip 5L dunkBränsleresistent flexibel bensinpippassande Aspens egen 5L d...
  63 :-