HEM » SKOG & TRÄDGÅRD » Bevattning » Gardena Combisystem Fogkrats

Gardena Combisystem Fogkrats

Artnr: 8928
Artikelnamn: Gardena Combisystem Fogkrats
143 :- /st

Dokument (0)

 

GARDENA combisystem Fogkrats är idealisk för att enkelt avlägsna gräs, mossa och ogräs från fogar och vid murar. Fogkratsen är utrustad med ett dubbelsidigt slipat blad i härdat, rostfritt kvalitetsstål för effektivt och bekvämt arbete. Ett specialformat handtag ligger bra i handen, hindrar att du slinter även när du drar, och underlättar arbetet. Praktisk: Handtaget kan enkelt tas bort och ersättas med valfria combisystem-handtag, för bekvämt arbete utan att du behöver böja dig. Fogkratsen är utrustad med ett bladskydd för säker förvaring.

Enkelt arbete
GARDENA combisystem Handverktyg är speciellt kompakta och lättanvända. Med det specialformade handtaget och funktionerna kan du arbeta bekvämt utan att bli trött.

Korrosionsbeständig
Alla GARDENA combisystem Handverktyg är tillverkade av kvalitetsstål överdraget med duroplast för ett optimalt skydd mot korrosion.

Flexibel tillämpning
Förutom att de kan användas som handverktyg kan du också utöka GARDENA combisystem Handverktyg med ett combisystem-skaft. Lossa bara handtaget och utöka med valfritt combisystem-skaft.

Andra varor från samma fabrikat

 • GARDENA slangkoppling används för att fästa slangen i kranen. Enkel och smidi...
  35 :-
 • GARDENA slangkoppling används för att fästa slangen i kranen. Enkel och smidi...
  34 :-
 • Med en förlängningskoppling kan slangen enkelt förlängas. Förlängningskopplin...
  39 :-
 • Med GARDENA Reparator kan du snabbt och enkelt laga slangar utan specialverkt...
  42 :-