HEM » SKOG & TRÄDGÅRD » Bevattning » Gardena Combisystem Luckrare

Gardena Combisystem Luckrare

Artnr: 3166
Artikelnamn: Gardena Combisystem Luckrare
104 :- /st

Dokument (0)

 

GARDENA combisystem Luckrare har tre kraftiga klor som är speciellt utformade för uppluckring och luftning av jord utan att förstöra rötter. Luckraren har en arbetsbredd på 9 cm och passar bäst för stenig eller hård jord, samt platser där växterna står tätt. Luckraren passar alla GARDENA combisystem-handtag, och GARDENA rekommenderar en skaftlängd på 130 cm, beroende på användarens längd.

Glappfri anslutning
Combisystem-produkten ansluts enkelt till handtaget där den skruvas fast ordentligt. Den pålitliga tekniken garanterar glappfritt och pålitligt arbete.

Passar alla handtag
GARDENA combisystem-verktyg passar alla GARDENA combisystem-handtag. Du bestämmer själv om du vill ha ett handtag av trä eller aluminium, eller ett som är utformat för att vara skonsamt mot ryggen.

Korrosionsbeständig
GARDENA combisystem Kultivator är tillverkad av kvalitetsstål överdraget med duroplast för att optimalt skydda produkten mot korrosion.

Enkelt arbete
Combisystem Kultivator har tre stabila kraftiga klor och är optimalt lämpad för stenig och hård jord eller platser där växterna står tätt.

Andra varor från samma fabrikat

 • GARDENA slangkoppling används för att fästa slangen i kranen. Enkel och smidi...
  35 :-
 • GARDENA slangkoppling används för att fästa slangen i kranen. Enkel och smidi...
  34 :-
 • Med en förlängningskoppling kan slangen enkelt förlängas. Förlängningskopplin...
  39 :-
 • Med GARDENA Reparator kan du snabbt och enkelt laga slangar utan specialverkt...
  42 :-