HEM » SKOG & TRÄDGÅRD » Jordfräs

Jordfräs

Vill du att din trädgård ska se grönskande och välskött ut? Då är en jordfräs ett utmärkt hjälpmedel! Jordfräsar hjälper dig att bryta upp hårt packad jord och ser till att den är i bästa skick för plantering.

Vi kan erbjuda pålitliga jordfräsar från Honda och Cub Cadet. Kika här nedan eller kontakta oss här på Kvänums Järn för att hitta den jordfräs som är mest lämpad till dig.

 Vad är en jordfräs?

En jordfräs är ett kraftfullt verktyg som används för att bearbeta jorden på ett effektivt och enkelt sätt. Jordfräsen består av en motor som driver en roterande skiva med flera blad eller tänder. När skivan roterar gräver bladen eller tänderna upp jorden och bearbetar den till önskad konsistens.

Varför är en jordfräs viktig för trädgårdsarbete?

En jordfräs är en viktig investering för alla som ägnar sig åt trädgårdsarbete. Med en jordfräs kan man enkelt bearbeta marken och förbereda den för plantering, vilket sparar både tid och energi jämfört med manuell bearbetning. Dessutom kan en jordfräs hjälpa till att förbättra markens struktur genom att bryta upp leriga eller kompakta jordar och blanda in organiskt material.

En jordfräs är ett oumbärligt verktyg för att effektivt och enkelt bearbeta trädgårdsjorden och förbereda den för plantering. Genom att använda en jordfräs kan man spara tid och energi jämfört med manuell jordbearbetning, och man kan även förbättra markens struktur genom att bryta upp leriga eller kompakta jordar och blanda in organiskt material. Att välja rätt jordfräs är viktigt för att säkerställa att man får en enhet som passar ens trädgård och jordtyp. Hos Kvänums Järn kan du hitta ett utbud av högkvalitativa jordfräsar.

Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen när du handlar hos oss. Så om du letar efter en pålitlig och högkvalitativ jordfräs, tveka inte att besöka Kvänums Järn och utforska vårt utbud idag.

Läs mer
Filter Laddar...
Pris:  
från
till
Fabrikat:  
 • Honda
      En bärbar jordfräs med 545mm skär och svängbara handtagDen drivs av en robust GXV57-fyrtaktsmotor på 57,3 ccEnkel att användaF 220 är lämplig för underhåll ...
  Art nr. 801319
  Kampanjvara
  10 249 :-
  (Ex. moms 8 199 :-)
  (Ord. Pris: 13 749 :-)
 • Honda
      En robust jordfräs med 550 mm motroterande skär för effektiv jordbearbetningErgonomiska handtag som gör att jordfräsen kan köras utan ansträngning. Handtage...
  Art nr. 798646
  Kampanjvara
  27 499 :-
  (Ex. moms 21 999 :-)
  (Ord. Pris: 37 124 :-)
  Slut i lager